Ervaring met snel groeiende organisaties

Bewezen ervaring in en met (zeer) snel groeiende organisaties. Leer van mijn kennis & ervaring hoe met uitdagingen om te gaan die met groei gemoeid gaan en behaal je groei doelstellingen.


Change management & digital

Een snel groeiende en veranderende omgeving vraagt veel flexibiliteit. Juist dan is gedegen kennis van change management een cruciale factor bij het behalen van succes. Mijn gedegen change management opleiding (MBA) in combinatie met digital ervaring kan ik je organisatie helpen op voorsprong te komen.


Entrepreneurial mindset

Een can-do mentaliteit. Strategische plannen zijn mooi, ze zijn echter nog mooier als indien je deze ook in praktijk kunt brengen. Denken in mogelijkheden en uitzoeken hoe het werkt, dat ik wat ik meebreng.


Ervaring met Boardrooms

Wil je zeker weten dat je de juiste snaar raakt bij de directie of Raad van Bestuur (RvB) bij het presenteren van je plannen? Bij meerdere corporates en scale-ups heb ik senior management & directie mogen adviseren en ondersteunen bij het maken en presenteren van online plannen.


Analytisch & concreet

Wil je graag met je bedrijf of team je digitale business ambities en/of strategie kristalhelder krijgen? Ik ben een gestructureerde denker met organisatie sensitiviteit en executiekracht. Niet alleen help ik met ambities, ik help je ook de eerste stappen te zetten naar realisatie.


Mijn expertise?

Als specialist in digitale groeistrategie & organisatie ontwikkeling begeleidt ik bedrijven bij de vorming & implementatie van digitale strategie; voor organisatorische vraagstukken over digitale business innovatie en marketing.

Dit doe ik o.a. in de rol van Interim digital manager of digitaal strateeg & adviseur. Ook ben ik docent digitale transformatie bij de postdoctorale opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap van Beeckestijn Business School.