Klant

HeadFirst is een  marktleidende, internationale full-service HR-dienstverlener – en platform voor tijdelijk werk voor professionals. HeadFirst Group is de holding achter succesvolle brands als HeadFirst, Striive, Staffing MS, Sterksen, StarApple & ProUnity. Dagelijks werken en meer dan 20.000 professionals bij ruim 500 opdrachtgevers in Europa, waarmee er een jaaromzet wordt  gerealiseerd van meer dan 2 miljard euro.


Opdracht

Het ontwikkelen van een digitale strategie inclusief roadmap hoe daar te komen. HeadFirst had behoefte aan een Digitale Strategie die de business strategie ondersteunde. Het ging zowel over techniek / tooling, mensen en expertises (het FTE plaatje) als processen en governance.


Aanpak

Middels diepte interviews met alle relevante stakeholders (van directieleden tot verschillende experts), middels data en proces analyses, assessment van de customer facing platformen/sites/applicaties, assessment digital marketing capabilities (on-site & tooling digital marketing) en door middel van strategie workshops werd de situatie in kaart gebracht.  Later werd ook een gedetailleerd inzicht gegeven in de customer experience, waarbij we de grootste barrières en behoeften van eigen medewerkers, kandidaten/werkenden en klanten werden blootlegt.


Resultaat

  • Visualisatie online visie
  • Concrete online strategie, richting platform organisatie
  • Heldere roadmap hoe deze strategie te implementeren (inclusief, FTE, Budget, KPI’s)